Klik Ya..:)

Saturday, September 24, 2011

Cara Earn dan Tambah Duit Dengan Nuffnang melalui trafik!!




1) Post tentang isu-isu yang berkaitan dengan Nuffnang
    *Mendedikasikan posts Nuffnangers acara yang Nuffnang anjurkan

2)Hantar topik yang menarik
    *Bagaimana menjana pendapatan online dengan pantas

3)Post isu-isu kontroversi
    *Politik Malaysia

4)Gunakan tajuk yang mengelirukan dan unik
     *menulis tentang pengajaran anda pada blog anda yang mengelirukan

5)Menghadiri acara Nuffnang
     *bertemu Blogger Nuffnang yang lain

6)Jadi tokoh yang terkenal di dunia blogger
     *blogger yang Nuffnang yang aktif,mudah dapat trafik dari blogger lain

7)Chating kerap pada kotak Cbox atau Shoutmix
     *menghantar post blog lain

8)Penggunaan Twitter
     *postkan link post dalam ruang Twitter jika ada

9)Gunakan Facebook, Friendster atau laman-laman web rangkaian sosial lain
     *Post kan link anda ke laman sosial

10)Promosi di dalam forum
     *Siapa tahu, mungkin blogger Nuffnang lain lain menggunakan forum tersebut

11)Beritahu rakan-rakan lain blogger Nang pos anda di kotak sembang blog mereka
     *singgah blog mereka, berkata hi, meninggalkan link post

13)Post kan pada waktu blogger aktif
      *blogger aktif ialah malam hari, atau hari minggu


25 comments:

  1. thank 4the tips...cm sush je..hohO..


    http://khayalan27.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Kah... Kah... Kah... Ok la tu... Nuffnang nie x de tips sbnrnyer... Asal menguntungkan syarikat... Untung la korang... Hahaha... (1/3 je anda punya :D)

    ReplyDelete
  3. tq for the tips walopn x paham sgt bab nufnang ni hehe

    My Latest Entry: Mood melayani Drama Melayu..

    ReplyDelete
  4. thanks for da share...good info trutama utk newbee cam sy ni...

    ReplyDelete
  5. hu..hu...macam nak mengampu nuffnang jer...baru dia orang nak bagi kita lebih2 sikit...

    ReplyDelete
  6. lama dah register tapi belum ada semangat nak tampal2 kat blog


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-jalanan.html

    ReplyDelete
  7. yang lebih senang try ping artikel di pingnw.com untuk tambahkan traffik..

    ReplyDelete
  8. nak tnya admin skit...npa akaun nuffnang sya trafik jalan tpi xda income..bleh bg pndapat??

    http://litexpversion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete







  11. If you’re going to strap on the same fake watchesevery day, it needs to look good with both your Tuesday suit and your Sunday t-shirt, but you don’t want it to be boring. You don’t have to spend five figures to get a great breitling replica.Theklockor kopior Globemaster ($120) handles all situations effortlessly and is packed with technology like a totally anti-magnetic movement and a more accurate and durable co-axial escapement,you’ll notice the seconds hand seems to tick like on a quartz
    cheap jordans , but this rolex replicais because of a special gear-and-spring system inside that gives it the so-called “deadbeat seconds” for more precise timekeeping.As the brand’s iconic omega repliqueindividual product, admirable adroitness and absolute kelly 35cm demonstrates what both central and outside.
    Buy Cheap air max
    online.



    ReplyDelete