Klik Ya..:)

Wednesday, September 21, 2011

Keputusan Perlawanan Malaysia VS jepun


Olimpik Malaysia gagal menyaingi kepantasan skuad Olimpik Jepun apabila tunduk 2-0 pada perlawanan pertama Kumpulan C Kelayakan Olimpik 2012 di Stadium Tosu, Jepun.

Skuad Malaysia akan meneruskan aksi peringkat kumpulan bertemu Syria pada 23 November ini.Tapi apa2 pun,pasukan Malaysia dah berjuang di bumi Jepun sebaik mungkin..mungkin rezeki je tak ada lagi..Khairul Fahmi perform malam ni..cuma kita kurang serangan je..Suruh je Safee Sali menyamar jadi Olimpik Malaysia,kompom kita menang..Apa2 pun,gua kat belakang lu bro...*tinginnakgjepun*

9 comments:

  1. ala kalah ke..huhu....xpelah..hero xmengaku kalah :D


    http://khayalan27.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. tu la..takpe..nanti team malaysia cuba lagi

    ReplyDelete
  3. Salam...kesian aku nengok si khairul fahmi tu, bertungkus lumus gler tapi M'sia kalah juga. xpe, at least orang jepun tau kita ada goal keeper yg hebat....

    Abang Long Online

    ReplyDelete
  4. alorhhh... xpe, kite cube lagi.. chaiyookkk2! :)

    ReplyDelete
  5. aku rasa player jepun keliru khairul fahmi tu team diaorg ke..patot la jepun tak leh nak score banyak!!

    ReplyDelete
  6. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete